Saturday, February 21, 2015

Arte Life


Zoals jullie ondertussen al weten deel ik graag mijn laatste ontdekkingen en hotspots. Deze week had ik twee hotspots op het programma staan. De eerste place to be is niet enkel interieur gerelateerd maar bevindt zich ook in de evenementensfeer.

In Lot-Beersel, in de provincie Vlaams Brabant, bevindt zich Arte Life. Arte Life is een bedrijf gespecialiseerd in interieurinrichting en totaalprojecten. Vooral Italiaanse merken sieren de prachtige showroom. Snaidero is daar één van: top keukendesign met oog voor detail en kwaliteit. En ik kan het bewijzen, want ikzelf ben trotse eigenaar van een Snaidero keuken en ben meer dan tevreden. Naast keukens stelt de showroom ook nog salons, eetkamers, slaapkamers en accessoires tentoon. Mooie merken zoals Cattelan Italia, Kartell, Alberta Salotti,… vind je er terug. Zoek je nog dat ene pronkstuk voor jouw interieur of wens je een deel van je huis of kantoor te laten herinrichten, dan beveel ik je aan om beroep te doen op het professionalisme van Arte Life.

De showroom kende ik al een tijdje en deze week werd ik samen met tal van andere mensen uitgenodigd voor een walking dinner in hun tweede ruimte naast de showroom. Deze plaats ziet er op het eerste zicht uit als een gezellig restaurant of trendy hotspot. Je kan deze ruimte afhuren voor jouw evenementen of privéfeestjes. Centraal bevindt zich een compleet ingerichte open keuken, waarin je een ingehuurde chef of cateringbedrijf het kookwerk laat doen. Achteraan is nog een grote bergruimte. Kortom, alles is voorzien om jouw feestje een extra dimensie te geven. Het interieur werd natuurlijk volledig onder handen genomen door het Arte Life -team en enkele eyecatchers, zoals de walpapers in Martinistijl en de prachtige hanglampen, maken het geheel compleet. Op de avond van dit event stond het kookteam van La Ferme de Battignies uit Binche klaar om ons tot culinaire hoogtepunten te brengen. Lekkere amuses, heerlijke risotto met asperges en pancetta en verrukkelijke, homemade pizza!

Wie mij volgt op Instagram kon ondertussen al een kleine sneak peek opvangen van mijn bezoekje. Ik neem je graag mee op verkenning naar de evenementenruimte met onderstaande foto’s:








 


Contact:

Arte Life
Bergensesteenweg 102
1651 Lot-Beersel

http://www.artelife.be

2 comments:

  1. Hey! I love your posts. I've nominated you for the Liebster award - Check it out here: http://lucyvictoriablog.blogspot.co.uk/2015/02/the-liebster-award.html
    Have a wonderful day:) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks for nominating me, Lucy Victoria! :-) x

      Delete

Bedankt voor uw bericht! Thanks for your comment!